Θα έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν σε όλα τα DVD, ένα από τα extras που παρέχονται είναι οι κομμένες σκηνές της ταινίας, δηλαδή σκηνές που γυρίστηκαν στα πλαίσια της ταινίας, όμως για κάποιον λόγο κόπηκαν στο μοντάζ. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες θεωρούν σκόπιμο, πέρα από τις δύο ώρες που κρατάει η ταινία, να μας δείξουν και τις σκηνές που δεν ήταν αρκετά καλές για να συμπεριληφθούν σ’αυτήν. Μια λογική μάλλον παράδοξη, την οποία όμως για το παρόν post θα ενστερνιστώ, καθώς σήμερα θα δείτε κάποιες φωτογραφίες από τους δρόμους της Αθήνας, οι οποίες, για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, «κόπηκαν» από τα αντίστοιχα posts στα πλαίσια των οποίων είχαν τραβηχτεί. Deleted scenes from Athens, λοιπόν. Πάμε.

(Χολαργός. Και ο κλιματισμός δεν είναι πάντα εκεί.)

(Χαλάνδρι. Ναι, αυτές οι γιάφκες ανήκουν στη λεγόμενη «Σέχτα Αστυνομικών».)

(Χαλάνδρι. Λατρεύω αυτού του τύπου τα λογοπαίγνια.)

(Αγία Παρασκευή. Μια ευγενική χορηγία της Algida.)

(Βρέθηκε σε υαλοκαθαριστήρα παρκαρισμένου αυτοκινήτου στον Χολαργό. Και ναι, υπάρχουν ακόμα θεούσες.)

(Πατήσια. Αυτό, βασικά, δεν το είχα βάλει στο αντίστοιχο post επειδή δεν έβρισκα κάτι έξυπνο να σχολιάσω. Δέχομαι προτάσεις.)

(Πατήσια. Αν δεν υπήρχαν και κάτι τέτοια, θα είχαμε ξεχάσει ότι κάποτε έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα.)

(Εδώ Πολυτεχνείο. Δεν νομίζω ότι είναι αρκετοί οι πλούσιοι για να ζεσταθούμε όλοι οι υπόλοιποι καίγοντάς τους. Όχι πως διαφωνώ με την κεντρική ιδέα.)

(Πολυτεχνείο. Ντρέπομαι που το παραδέχομαι, αλλά το «Love Will Tear Us Apart» το άκουσα πρώτη φορά από μια διασκευή των Fall Out Boy…)

(Εξάρχεια. Το πρόβλημα είναι ότι τα καλώς εννοούμενα ζώα βρίσκονται στα ράφια του σούπερ μάρκετ, ενώ τα κακώς εννοούμενα ζώα κυκλοφορούν ανάμεσά μας…)

(Εξάρχεια. Έχετε δει εκείνο το σύνθημα που λέει «Λευτεριά στον Σωτηράκη»; Ε, αυτό είναι το αντίστροφο.)

(Εξάρχεια. Κάτι σε κοτόπουλο δεν έχουμε;)

(Φυσικά, Εξάρχεια. Ένα πραγματικό αριστούργημα, επί της Καλλιδρομίου. Ελπίζω κάποια μέρα να το βγάλω με καλύτερη ανάλυση.)

Advertisements