Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις: Δεκαπέντε ολόκληρες φωτογραφίες σας έχω σήμερα, φρεσκοτραβηγμένες όλες τους! Απολαύστε τις, με τη σειρά που τις έβγαλα:

(Χολαργός, στην 17 Νοέμβρη, φρεσκογραμμένο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι υπονοεί ο καλλιτέχνης. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποια εξίσωση ή ανίσωση, τύπου 2Χ<3, αλλά μετά παρατήρησα ότι αυτό το «<3» άμα το δεις ξαπλωτά βγάζει μια καρδούλα! Αλλά και πάλι, «Χ+Χ=Love»; Τι ζευγάρι είναι αυτό, Χαρούλης και Χαρίκλεια; )

(Χολαργός, επίσης φρεσκογραμμένο – ή τουλάχιστον σήμερα το είδα. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και ειδική «κάρτα γαμιά», που όποιος την έχει μπορεί να παρκάρει όπου γουστάρει. Ωραίο θα ήταν αυτό.)

(Νέα Σμύρνη – προφανώς, παλιό. Πόσο έξω έπεσε, στ’αλήθεια, ο καλλιτέχνης…Ισότητα στη φτώχεια; Στην Ελλάδα; Πώς μπορεί κάποιος να το πιστεύει σοβαρά αυτό; )

(Νέα Σμύρνη. Κρίμα, πολύ θα με ενδιέφερε να βγει σε DVD. Καιρό έχω να δω κάτι ποιοτικό.)

(Νέα Σμύρνη. Προφανώς, κάποιον τον έχει ξεχάσει ο Χάρος και κάποιος άλλος προσπαθεί να του φρεσκάρει τη μνήμη.)

(Νέα Σμύρνη, έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Βέβαια, προτιμώ το πιο πιασάρικο «αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε είμαστε γρήγοροι και εύκολοι», αλλά κι αυτό την κάνει τη δουλειά του.)

(Νέα Σμύρνη. Ένα νηστίσιμο σύνθημα.)

(Νέα Σμύρνη. ΟΚ, αυτό με έχει μπερδέψει τελείως: Τι ζόρι τραβάει με τους Ρώσους και τους Σουηδούς η ελληνική μαφία;;; Και επίσης, υπάρχει ελληνική μαφία;;; )

(Νέος Κόσμος. Όποιος τολμάει, ας πει το αντίθετο.)

(Νέος Κόσμος. Εντάξει, όλοι οι δρόμοι εκεί πέρα έχουν περίεργα ονόματα, αλλά «οδός Γαλαξία»; Φαντάζεστε να μένετε εκεί και να θέλετε να παραγγείλετε πίτσα; «Πού να τη φέρουμε την πίτσα;», «Στην οδό Γαλαξία 11», «Πριν ή μετά τον Κρόνο; Από το Άλφα του Κενταύρου πώς θα έρθουμε εκεί; Έχει βιώσιμη ατμόσφαιρα ο πλανήτης σας;».)

(Νέος Κόσμος. Πάντως, με τη Eurovision τα σκουπίδια έχουν πολύ καλύτερη γεύση.)

(Νέος Κόσμος. Γαμώτο, να ήξερα αυτό το σύνθημα όταν πήγαινα σχολείο…Θα έβγαινα άνετα πρόεδρος του 15μελούς! Άσε που μπορεί και να έριχνα καμιά γκόμενα.)

(Νέος Κόσμος. Άμα εσείς βγάζετε νόημα, μαγκιά σας, γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα.)

(Πίσω από τις στήλες του Ολυμπίου Διός, κοντά στην αρχή της Βουλιαγμένης. Είναι τόσο ωραίο και μελωδικό, που φοβάμαι ότι θα το πάρει κάποιος ντεμέκ ράπερ και θα το κάνει χιτάκι.)

(και κλείνουμε με αυτό το έργο τέχνης που βρίσκεται εκεί κοντά, μεταξύ Καλλιμάρμαρου και Καλλιρόης, ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Υπέροχο. Δώστε βάση και στην υπογραφή, έτσι; )