1. Οι Πακιστανοί που πουλάνε λουλούδια στα φανάρια είναι πιο πιεστικοί από κάθε άλλη μέρα –  ειδικά αν δουν ζευγάρι σε αυτοκίνητο, σεληνιάζονται!

2.Αρκουδάκια. Καρδούλες. Αγγελάκια. Παντοφλάκια. Καρτούλες. Λοιπά ηλίθια δωράκια. Εμετός.

3. Αν είσαι single, πρέπει να κλειστείς στο σπίτι – αν βγεις έξω, δύσκολα θα αντισταθείς στην παρόρμηση να κρεμαστείς με έναν ροζ φιόγκο από κάποιον πολυέλαιο.

4. Οι γυναίκες απαιτούν έξτρα χαδάκια και φιλάκια, λόγω της ημέρας – αλλά, κατά τ’άλλα, «εμείς αγαπιόμαστε όλο το χρόνο, ε ζουζουνάκι μου;»

5. …ωστόσο, το σεξ δεν είναι στην ημερήσια διάταξη – φαίνεται πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι ακριβώς «γιορτή του έρωτα», αλλά «γιορτή του γούτσου-γούτσου».

6. Τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία πλουτίζουν. Εις βάρος μας.

7. Η κάθε αλογομούρα και ο κάθε ασχημομούρης νομίζει ότι, φορώντας μια κοντή φούστα ή ένα στενό μπλουζάκι, θα βρει πιο εύκολα γκόμενο/α αυτή τη μέρα. Άμα ήταν τόσο εύκολο…

8. Θες να δεις μπάλα; Απαγορεύεται – είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Θες να βγεις με τους φίλους σου; Αποκλείεται – είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλω να βγούμε για ρομαντικό δείπνο. Επιβάλλεται – είναι του Αγίου Βαλεντίνου.

9. Μια σύντομη βόλτα στο Facebook αρκεί για να σε πείσει να μην ξαναμπείς στο Internet μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, με μηνύματα τύπου «xr0nia p0LLa 5e oLo5 tou5 er0tevmen0u5! ♥ m0r0 m0u 5e a6ap0 para poLy!».

10. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα υπάρχει μια αντίστοιχη «πατάτα» που βγαίνει στα σινεμά, με πολύ λαμπερό καστ και εντελώς ανύπαρκτη πλοκή, που απευθύνονται στο εύκολο κοινό των βαλεντινόπληκτων κοριτσιών (και των βαριόμοιρων συντρόφων τους, αν έχουν)…Πρόπερσι ήταν το «Μόλις Χώρισα», πέρσι το «Απλά Δε Σε Γουστάρει», φέτος το «Valentine’s Day». Φρίκη.

Advertisements