Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του άσημου blogger, The_Stranger, ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από τις 30 Οκτωβρίου. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της απαγωγής, αν και ο αγνοούμενος δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση (μάλιστα, αναγκάστηκε να δουλέψει σε βιβλιοπωλείο για να βγάλει τα προς το ζην). Ωστόσο, διαβάζοντας τα κείμενά του, οι άνθρωποι της Αστυνομίας οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι άγνωστοι τον απήγαγαν, ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα από τις βλακείες που έγραφε.

Πάντως, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σειρήνες της Φλωριάς» – όχι πως είχε τίποτα προηγούμενα μαζί τους, αλλά αυτοί οι τύποι τώρα τελευταία χτυπάνε όποιον βρουν πρόχειρο, οπότε τίποτα δεν είναι απίθανο.

Οι χιλιάδες φανατικοί αναγνώστες διαφόρων blogs (αλλά όχι του δικού του) αγνοούν την ύπαρξή του και άρα δεν τους καίγεται καρφί για την εξαφάνισή του. Στο mailbox του αγνοούμενου έχουν καταφθάσει εκατοντάδες συγκινητικά e-mail, γεμάτα spam, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός τηλεπαρουσιαστής έχει βάλει τη γάτα του να κλαίει.

Ας ελπίσουμε αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος και ο άσημος blogger να είναι σύντομα κοντά μας, με περισσότερα υπέροχα κείμενα και…Ουφ, ποιον κοροϊδεύω; Μακάρι να τον έχουν πιάσει οι τρομοκράτες και να του χώνουν αυγά στις μασχάλες. Who cares, anyway?

Advertisements