Ως out of the closet άθεος εδώ και αρκετά χρόνια, οφείλω να ομολογήσω ότι αντλώ μεγάλη ικανοποίηση όταν έρχομαι αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους της άκρως αντίθετης άποψης, δηλαδή τους θρησκόληπτους. Προσωπικά πιστεύω ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή, αλλά όταν βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να παραληρούν από θρησκευτικό πάθος, τότε συνειδητοποιώ ότι, ακόμα κι αν υπάρχει Θεός, δεν θέλω να τον ακολουθήσω.

Πριν λίγες μέρες, περπατώντας προς το σταθμό της Εθνικής Άμυνας, είδα από μακριά στα stand των free press περιοδικών «κάτι». Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήταν, αλλά πλησιάζοντας κατάλαβα ότι ήταν ένα βιβλίο, το οποίο είχε τοποθετηθεί σε πέντε αντίτυπα στα πέντε stand του σταθμού. Και επειδή ποτέ δε λέω «όχι» στο τζάμπα, το πήρα, χωρίς καν να δω τον τίτλο του.

Το βιβλίο δεν έχει τη σφραγίδα κανενός εκδοτικού οίκου – προφανώς, ο συγγραφέας δεν μπόρεσε να βρει κάποιον σοβαρό εκδότη για να εκδώσει τις αρλούμπες του, και αναγκάστηκε να το εκδώσει με δικά του έξοδα. Για προφανείς λόγους δεν αναφέρω τον τίτλο του ή το όνομα του συγγραφέα – δεν έχω καμία όρεξη για μηνύσεις.

Το θέμα του βιβλίου είναι η Αποκάλυψη του Ιωάννη και τα κρυφά της νοήματα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, στην Αποκάλυψη προβλέπονται τα πάντα, από το φαινόμενο του θερμοκηπίου μέχρι και την κατάρρευση της Σοβιετικής ‘Ενωσης. Μάλιστα, τα «σημεία των καιρών» έχουν ήδη εμφανιστεί και επίκειται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, που θα γίνει με πυρηνικά όπλα.

Πέρα από κάποιες αλήθειες, κυρίως σε επίπεδο κοινωνιολογικό, το βιβλίο αυτό είναι ένα παραλήρημα, γραμμένο από κάποιον θρησκόληπτο που πιστεύει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και θέλει να τη μοιραστεί (βασικά να την επιβάλλει θα ήθελε, αλλά δεν τον ακούει κανείς) με όλον τον κόσμο. Ο λόγος που αφιερώνω ένα ολόκληρο post σε αυτό το βιβλίο είναι αποκλειστικά και μόνο το γέλιο. Δεν μπορώ να σας στερήσω τέτοια χαρά. Το βιβλίο είναι στη διάθεσή μου, για όποιον ενδιαφέρεται να το μελετήσει περισσότερο – το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ας δούμε, λοιπόν, κάποια αποσπάσματα αυτού του βιβλίου. Καλή διασκέδαση.

Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινα όντα αλλά επικοινωνούμε συνεχώς μαζί τους, επηρεάζεται η συμπεριφορά μας απ’αυτά και φθάνομε μέχρι ερωτικής επικοινωνίας μαζί τους…Ναι, σωστά διαβάσατε. Κάνομε και σεξ με εξωγήινα όντα.

(ΕΤ, ο σεξωγήινος)

Όταν διαλογιζόμαστε, πνεύματα και από τους δύο χώρους (θετικό και αρνητικό) μας πλησιάζουν και μας ρίχνουν διάφορες ιδέες. […] Ιδέες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ποτέ δεν ξέρουμε αν είναι δικές μας ή προέρχονται από εξωγήινους.

(αυτό το post είναι μια ευγενική προσφορά των εξωγήινων του πλανήτη Ζλοργκ 44)

[…](σ.σ. Υπάρχουν) όνειρα, στα οποία γίνεται εμπλοκή του ονειρευομένου σε σεξ με σύντροφο κάποιον εξωγήινο. […] Ο σεξουαλικός σύντροφος που είναι πνεύμα, αλλάζει ξαφνικά μορφή και από εμφάνιση π.χ. μιας ωραίας κοπέλας, στη συνέχεια παίρνει τη μορφή της μητέρας μας ή της Παναγίας ή κάποιου άλλου σεβαστού μας προσώπου. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο δαίμονας, που αλλάζει ακτινοβολία μορφής για να μας ωθήσει σε κατάργηση του σεβασμού, των ηθικών φραγμών (ταμπού) και στην αιμομιξία. Αντίστοιχες παραστάσεις έχουν και οι γυναίκες.

(ίσως η μοναδική θεωρία στον κόσμο που μπλέκει εξωγήινους, σεξ και transformers. Θα γινόταν άνετα blockbuster στο Χόλιγουντ.)

Γι’αυτά τα όνειρα ο Φρόυντ, που έχει επηρεαστεί από το Δαρβίνο, για να τα εξηγήσει μας λέγει ότι δημιουργούνται από το υποσυνείδητο και είναι φαντασία προς ικανοποίηση επιθυμίας. Η πραγματικότητα είναι ότι σε επιθυμία μας που εκδηλώνεται με σκέψη της ημέρας ανταποκρίνεται κάποιος εξωγήινος, ο οποίος την αντιλαμβάνεται και μας επισκέπτεται τη νύχτα προς ικανοποίησή της.

(χμμμμμμμμμμμμ…Ναι, τώρα που το σκέφτομαι η θεωρία του Φρόυντ είναι εξωπραγματική, ενώ αυτή η θεωρία μου φαίνεται απόλυτα ρεαλιστική.)

Όπως ο άνθρωπος που είναι από ύλη, κατοικεί στη Γη που είναι από ύλη, έτσι και ο εξωγήινος που είναι από ενέργεια, κατοικεί σε κάποιο ουράνιο νέφος, το οποίο είναι από ενέργεια. […] Τέτοια ουράνια νέφη υπάρχουν πολλά, είναι Δημιουργήματα του Θεού και αποτελούν ένα ουράνιο θετικό ενεργειακό σύμπαν νεφών, που λέγεται Παράδεισος. Σ’αυτό κατοικούν τα πνεύματα του Θεού που προέρχονται από πλανήτες του αστρικού σύμπαντος αντίστοιχους προς τη Γη και άλλα πνεύματά του. […] Στο Σύμπαν αυτό κυβερνάει ο Θεός.
Εκτός αυτού,
υπάρχει και ένα άλλο ουράνιο αρνητικό ενεργειακό σύμπαν νεφών, που λέγεται Κόλαση. Αυτό είναι δημιουργία του Αντίθεου, στο οποίο και κυβερνά. Μερικοί δαίμονες καταφεύγουν στη μετενσάρκωση για εξεύρεση τροφής και για να προξενήσουν κακό. Οι εξωγήινοι των δύο χώρων κινούνται με ιπτάμενους δίσκους και άλλοτε οι μεν, άλλοτε οι δε, εξουσιάζουν τους ανθρώπους του αστρικού σύμπαντος.

(ποιο Star Wars και κουραφέξαλα…ΑΥΤΟ θα πει διαστημικοί πόλεμοι!!!)

Τι καλύτερη περιγραφή των ιπτάμενων δίσκων υπάρχει από αυτή;

Επί σαράντα ημέρες μετά την ανάσταση ο Χριστός παρουσιαζόταν και εδίδασκε στους μαθητές του. Την τεσσαρακοστή σηκώθηκε στον αέρα και ένα σύννεφο τον απέκρυψε από τα μάτια τους (βλ. Πράξεις Αποστόλων 1.9).

(διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος, αλλά ο συγγραφέας υπονοεί ότι ο Χριστός ήταν ούφο;)

Σύμφωνα με την  περιγραφή […] κατά την Πεντηκοστή ήταν όλοι οι Απόστολοι μαζί. Ξαφνικά ήρθε βοή από τον ουρανό σαν δυνατός άνεμος. Μετά παρουσιάστηκαν 12 πύρινες γλώσσες και επιφοίτησαν με Άγιο Πνεύμα τους Αποστόλους. Αυτοί άρχισαν να μιλούν άλλες γλώσσες…, δηλαδή οι εξωγήινοι μπορούν να μας εφοδιάσουν με CD-ROM’s της επιθυμίας τους.

(CD-ROMs; Γαμάτο! Τίποτα σε RPG έχουμε;)

Εγερθήσονται γαρ ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται […] Κυρίως η παραπάνω φράση έχει μεταφορική έννοια και αναφέρεται σε διάφορους επιστήμονες που επηρέασαν και επηρεάζουν την κοινή γνώμη και τους πολιτικούς με λανθασμένες επιστημονικές ανακοινώσεις. Μεταξύ αυτών αναφέρω τους ακόλουθους:
Κάρολο Δαρβίνο […]
Σίγκμουντ Φρόυντ […]
Αλμπέρτο Αϊνστάιν […] Καίτοι δεν απορρίπτει την ιδέα της ύπαρξης ενός απόμακρου και αδιάφορου ανώτατου άρχοντος, μιας ανώτερης δύναμης, οι θεωρίες του είναι από λίγο χρήσιμες έως
πολύ επιζήμιες.

(ευτυχώς που υπάρχουν κάτι τέτοιοι φωστήρες σαν τον συγγραφέα, για να μας πουν τι κουμάσια ήταν ο Αϊνστάιν και ο Δαρβίνος.)

Γνωρίζει (σ.σ. ο άνθρωπος) ότι η τεχνολογία των ατομικών και πυρηνικών όπλων προέρχεται από τον Αντίθεο και ότι του την έδωσε με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη σε συγκεκριμένο έτος, μήνα, ημέρα και ώρα;

(τι, ξέρουμε και ώρα; Ευτυχώς, να ξέρω να φορέσω κάτι καλό – κοτζάμ συντέλεια του κόσμου, μην πάω με το σώβρακο.)
Δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι Έλληνες ότι είναι ανάδελφο έθνος και στο μόνο που μπορούν να στηρίζονται είναι ο Θεός.

(ουφ! Τώρα αισθάνομαι ήσυχος, ξέροντας ότι μπορώ να στηρίζομαι σε κάποιον που δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια!)
Ως πότε θα ανεχόμαστε οι ξεβράκωτοι Τούρκοι να εξοπλίζονται εις βάρος της ισορροπίας δυνάμεων;

(Έλα ντε! Πρώτα να βάλουν κάτι πάνω τους και μετά ας εξοπλιστούν όσο θέλουν.)
Τα πνεύματα του αρνητικού χώρου βοηθούν στην κατασκευή ναρκωτικών ουσιών, υλιστικών θεωριών και πολεμικών μηχανών. Η ειδική θεωρία της σχετικότητας είναι επίσης δικής τους έμπνευσης. Με βάση αυτήν τη θεωρία δημιουργήθηκαν τα ατομικά και πυρηνικά όπλα. Αντίθετο της θεωρίας της σχετικότητας είναι το περιεχόμενο της Αποκάλυψης του αγίου Ιωάννη του Θεολόγου […] Με βάση αυτό το κείμενο μπορούν να εκμηδενιστούν τα όπλα μαζικής καταστροφής.

(ωραίο ακούγεται αυτό! Άμα το ξέρανε οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ δε θα ανησυχούσαν για τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας, απλώς θα τους έστελναν μερικές κόπιες της Αποκάλυψης. Άσε που έτσι θα είχαμε γλιτώσει και το Ιράκ.)
Λόγω λατρείας προς το κομμουνιστικό θηρίο, το οποίο επέβαλε εκτός του υλισμού και αθεϊα, οι θαυμαστές του δε συμπεριλαμβάνονται στα βιβλία του Θεού.

(ούτε σαν υποσημείωση; Όχι τίποτα, είναι και πολλοί!)
Το κείμενο (σ.σ. της Αποκάλυψης) […] παρουσιάζει την τιμωρία που θα ακολουθήσει την πτώση της Βαβυλώνας σαν απόρροια της απόφασης του Θεού να τιμωρήσει τους κατοίκους της Γης για τις πολλές αμαρτίες τους. Εδώ ο Θεός είναι όπως τον γνωρίζομε από την Παλαιά Διαθήκη, όπου εφαρμόζεται το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος» και μάλιστα πιο εκδικητικός, καθ’όσον φέρεται να λέει «ανταποδώσατε σ’αυτήν εις διπλούν». Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει στο Θεό αλλά στον Αντίθεο και ο Θεός απλώς προφητεύει και αποκαλύπτει τα σχέδιά του.

(ναι, μάλιστα…Ό,τι δε μας βολεύει το φορτώνουμε στον Αντίθεο! Ωραίος!)
Στην αιώνια πάλη ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ, μέχρι σήμερα το καλό ήταν το ισχυρό και το κακό το ανίσχυρο.
Σήμερα, εξ αιτίας των μέσων μαζικής καταστροφής, ο κανόνας αντιστράφηκε.

(κάτσε ρε φίλε…Αφού ο Θεός είναι Παντοδύναμος, γιατί δε μας δίνει κι αυτός ένα όπλο μαζικής αντικαταστροφής για να ενισχυθεί πάλι το καλό;)
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και τα άλλα ΑΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ που αναφέρθηκαν έχουν άμεση συνέπεια την κατάρρευση της θεωρίας της εξελίξεως, δηλαδή ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο.

(παράξενο…Πώς νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο; Ότι δηλαδή η θεωρία της εξέλιξης έχει σαν άμεση συνέπεια την κατάρρευση της θεωρίας της Δημιουργίας;)
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και η Αγία Γραφή προφητεύουν συμφορές και αποκαλύπτουν επεμβάσεις πνευματικών αρνητικών δυναμεων στον πλανήτη. Οι επεμβάσεις γίνονται είτε εγγράφως, είτε με επιφοίτηση, είτε με τα παιδιά τους, είτε με «CD-ROMs» στον εγκέφαλο, είτε ενσαρκωνόμενοι στο σώμα κάποιου ανθρώπου.

(από πού ακριβώς μπαίνει το CD-ROM στον εγκέφαλο; Έχουμε κανένα μυστικό CD drive στο κούτελό μας; Αλήθεια, DVD-ROM παίζει ή πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση;)
Ο Θεός είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου και τον θεωρεί ανώτερο ον. […] Ο άνθρωπος είναι στην υπηρεσία του Αντίθεου, που τον θεωρεί ίσο προς τον πίθηκο.

(φαντάσου, δηλαδή, πόσο καλές υπηρεσίες μας προσφέρει ο Θεός, που εμείς προτιμάμε να πάμε με τον άλλο, που μας θεωρεί χιμπαντζήδες!)
Advertisements