Είσαι πιο έξυπνος από έναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας;

Σε αυτήν την έκδοση του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, οι παίκτες θα προσπαθούν να αποδείξουν στο κοινό ότι είναι πιο έξυπνοι από έναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας – χρηματικό έπαθλο δεν θα υπάρχει, αφού το θέμα είναι ηθικό: Όποιος αποδειχθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι δεν είναι πιο έξυπνος από τον Τσιτουρίδη, τον Πολύδωρα, τον Μαρκογιαννάκη και τη χαρούμενη τρελή στρουμφοπαρέα τους θα εκτελείται επιτόπου με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί άμα μεγαλώσει μπορεί ΟΝΤΩΣ να εξελιχθεί σε υπουργό. Αντί για 10χρονα παιδάκια, θα έχει σαν βοηθούς στο έργο του πρώην υπουργούς, όπως ο Αλογοσκούφης, που τώρα πια δεν έχει πώς να περάσει το χρόνο του αφότου ανασχηματίστηκε, και ο Ρουσσόπουλος, που όταν θα ζητάει κάποιος παίκτης τη βοήθειά του, θα του απαντάει «έχω ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, άλλη ερώτηση παρακαλώ».

– Power of 131

Σε αυτήν την παραλλαγή του παιχνιδιού που παρουσιάζει φέτος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε κάθε εκπομπή θα φιλοξενείται μία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θέλει να φτιάξει το δικό της γήπεδο, αλλά και 131 κάτοικοι της περιοχής στην οποία πρόκειται να κατασκευαστεί το γήπεδο, οι οποίοι αντιδρούν σε αυτήν την προοπτική. Θα καταφέρει τελικά η ποδοσφαιρική ομάδα να φτιάξει το γήπεδο που ονειρεύεται; Ή μήπως θα υποκύψει στην…power of 131; Παρουσιάζει ο, ειδικός στο θέμα, Αλέξης Τσίπρας.

– Η Λίστα των Ευρωεκλογών

Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι που θα καθηλώσει θεατές και υποψήφιους ευρωβουλευτές στις οθόνες τους πριν από τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Σε κάθε εκπομπή θα αγωνίζονται δύο βουλευτές από διαφορετικά κόμματα, και σκοπός τους θα είναι να μαντέψουν τα ονόματα των συντρόφων τους που θα μπουν στη λίστα των υποψηφίων για την Ευρωβουλή. Φανταστείτε τα μούτρα του Χ πολιτικού, όταν ο Φερεντίνος θα ανακοινώνει με τον δικό του τρόπο ότι «ο Χ…ΔΕΝ είναι στη λίστα του ΠΑΣΟΚ»…Αγωνία και λαχτάρα.

70-30

Όσοι αγαπήσατε το 50-50, θα μείνετε παντελώς αδιάφοροι με το 70-30, καθώς είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι! Σε κάθε εκπομπή, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες θα αγωνίζονται σε ένα γήπεδο-χωράφι για τη νίκη. Όμως, δεν θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να νικήσουν, καθώς ο διαιτητής θα παίζει τη μία από τις δύο ομάδες 70-30 (το λιγότερο), που σημαίνει ότι θα της δίνει συνέχεια πέναλτι, θα κατακυρώνει τα οφσάιντ γκολ της και θα αποβάλλει για πλάκα παίκτες της άλλης ομάδας. Θα καταφέρει η ομάδα του 30 να πάρει έστω και την ισοπαλία από την ομάδα του 70; (μπααααααααααααααααααααα). Παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, γνωστός αντικειμενικός οπαδός.

Fatus tus Pustides

Το επίσημο τηλεπαιχνίδι της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εδώ! Σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζεται η εξέγερση κάποιας κοινωνικής ομάδας (άλλοτε θα είναι αγρότες, άλλοτε συνταξιούχοι, φοιτητές, άνεργοι κλπ), και αμέσως μετά οι διαγωνιζόμενοι αστυνομικοί θα καλούνται να τους επαναφέρουν στην τάξη, μεταχειριζόμενοι όλα τα μέσα που τους παρέχει η ΕΛ.ΑΣ: Γκλομπς, δακρυγόνα, υπηρεσιακά περίστροφα – όλα επιτρέπονται! Και φυσικά, από το στούντιο ο Γιώργος Μητσικώστας, μιμούμενος τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, θα φωνάζει: «Fatus Tus Pustides»!

Advertisements