Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το παρόν blοg σας παρουσιάζει τον τρόπο για να βγάλετε πολλά λεφτά, και μάλιστα χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα: Γίνε κι εσύ στιχουργός ελληνικών τραγουδιών και γίνε εκατομμυριούχος! Γράψε κι εσύ ένα hitάκι, μπορείς – εδώ μπορεί ο Καρβέλας! Ξεκινάμε με το πρώτο μάθημα, όπου θα μάθουμε να φτιάχνουμε hip hοp hitάκια, που είναι και πολύ της μόδας:

1. Πρώτα απ’όλα πρέπει να είσαι άνδρας. Σε αυτό το είδος μουσικής, οι γυναίκες χρησιμεύουν μόνο για τα βιντεοκλίπ, άντε και για κανένα φωνητικό.

2. Για να μπεις στο κλίμα, πρέπει να πηδήξεις μια φοβερή γκόμενα. Αν δεν τα καταφέρεις, τότε απλά φαντάσου το, ή θυμήσου τι έκανες όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Εurο 2004.

3. Γράψε ό,τι αισθάνεσαι σε ένα χαρτί. (π.χ. είμαστε οι καλύτεροι, σας γαμάμε όλους, τον παίρνετε από παντού κλπ).

4. Μην ξεχάσεις να γράψεις μπόλικα σεξουαλικά (υπο)νοούμενα, να αναφέρεις πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες και να εκθειάσεις τους 4-5 μαλάκες που αγοράζουν τα cd σου. Α, και φυσικά βρισιές, άφθονες βρισιές – μεγάλα παιδιά είμαστε. Και αθυρόστομα.

5. Ανάμεσα σε αυτά που έγραψες πρόσθεσε μπόλικα ‘yο’, ‘ναι’, ‘έι’, ‘α’ και διάφορα τέτοια μονοσύλλαβα, που προσδίδουν (και καλά) μαγκιά στο τραγούδι, ενώ είναι αρκετά μικρά για να τα συλλάβει ο περιορισμένης χωρητικότητας εγκέφαλος του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι.

6. Γράψε μια μουσική, τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο ένα beat να παίζει ρυθμικά και μια απλούστατη μελωδία, που και παιδί νηπιαγωγείου θα μπορούσε να γράψει.

7. Αν είσαι τόσο ανίκανος που δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, υπάρχει η εύκολη λύση: Πάρε το ρεφρέν απο ένα παλιό τραγούδι και πρόσθεσε τους στίχους σου και ένα beat. Πάντα πιάνει, ακόμα κι αν διαλέξεις τραγούδι του Πασχάλη ή του Καρρά.

8. Βρες 3-4 φρικιά για να τραγουδήσουν το κομμάτι σου. Σκουλαρίκια, τατουάζ, ξυρισμένο κεφάλι και μεγάλη κοιλιά θεωρούνται μεγάλα ατού.

9. Συγχαρητήρια, το hitάκι σου είναι έτοιμο! Εκτός από τα καλά λεφτά που θα βγάλεις, μπορεί να έχεις και κανένα τυχερό με τις γκόμενες του βιντεοκλίπ.

Advertisements