ΔΙάρρηξη σε αυτοκίνητο σημειώθηκε σήμερα μεταξύ 14:55 και 15:30 στην περιοχή του Παπάγου. Οι δράστες έσπασαν το πίσω αριστερό παράθυρο του αυτοκινήτου και απέσπασαν έναν στρατιωτικό σάκο με φανταρικά είδη και μία τσάντα που περιείχε ένα laptop μάρκας Toshiba. Όποιος έχει πληροφορίες για το συμβάν, ας επικοινωνήσει με τον παρόντα blogger.

Ναι, το laptop ήταν το δικό μου laptop, το αυτοκίνητο ήταν το δικό μου αυτοκίνητο και ο blogger είμαι εγώ. Προφανώς, μέχρι να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή (κάτι που σίγουρα θα αργήσει να γίνει, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν – και γι’αυτό δε φταίει η κρίση, ούτε πριν την κρίση είχα), θα γράφω από αραιά έως καθόλου. Και φυσικά το laptop δε θα βρεθεί. Πιθανότατα αυτή τη στιγμή οι κλέφτες θα το έχουν ήδη «σκοτώσει», το πολύ-πολύ να βρω την τσάντα του. Να τη χέσω την τσάντα του, δηλαδή.

Δέχομαι συλλυπητήρια ή ό,τι άλλο προαιρείσθε – κι αν έχει κανείς υπολογιστή για πούλημα, το συζητάω.

(αλήθεια, μήπως οι δράστες ήταν απλά αντίπαλοι bloggers που θέλουν να με φιμώσουν επειδή τα λέω χύμα και τσουβαλάτα; Ή μήπως ήταν αγανακτισμένοι αναγνώστες που είχαν μπουχτίσει με τις μαλακίες που έγραφα και αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους; Θα πρέπει να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα…)

Άουτς…Αυτό πόνεσε…

Advertisements