Το να γελάς με ένα κείμενο χιουμοριστικό δεν είναι κάτι παράξενο – το αντίθετο, μάλιστα: Αυτός είναι και ο σκοπός του, να σε κάνει να γελάσεις. Όταν, όμως, γελάς με ένα κείμενο που παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, τότε κάπου, κάτι έχει πάει στραβά. Θεόστραβα.

Ένα τέτοιο κείμενο έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα. Το βρήκα πεταμένο στο δρόμο, καθώς έχω αυτήν την κακή συνήθεια, να διαβάζω οτιδήποτε γραπτό βλέπω μπροστά μου, από τις αφίσες των σκυλάδικων μέχρι τα διαφημιστικά φυλλάδια για αποφράξεις βόθρων. Το υπογράφουν κάτι τύποι που αυτοπροσδιορίζονται ως «Ελεύθερες Νεανικές Καρδιές», αν και όπως θα καταλάβετε θα έπρεπε να έχουν διαλέξει ένα πιο ταιριαστό προσωνύμιο, όπως «Εντελώς Νευρωτικοί Κρετίνοι». Στο κάτω μέρος του δισέλιδου φυλλαδίου αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα: «ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ». Εγώ θα τους κάνω κάτι καλύτερο: Θα διαδώσω το παρόν μέσα από το blog μου, και μάλιστα διανθισμένο από τα δικά μου σχόλια!

Ο τίτλος του κειμένου είναι «Rock και Kiss…», και ουσιαστικά αποτελεί μια διαμαρτυρία για το γεγονός ότι οι σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνάνε αυτόν τον κόσμο και θέλουν το κακό του Χριστιανισμού έφεραν στην Ελλάδα για συναυλία τους αντίχριστους Kiss. Απολαύστε μαζί μου τα σημαντικότερα αποσπάσματα αυτού του σπαρταριστού κειμένου, που αν γυριστεί σε σίριαλ θα βγάλει πολύ περισσότερο γέλιο από το «Παρά 5» και το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μαζί:

Kiss στα αγγλικά σημαίνει φίλημα. Δεν είναι όμως φίλημα, αλλά τα αρχικά των λέξεων «Kings in Satan’s Service», δηλ. Βασιλείς στην υπηρεσία του Σατανά…Βασιλεύς στη γλώσσα των σατανιστών σημαίνει ιερεύς του διαβόλου…

(Συμπέρασμα 1ο: Έχετε φοβερή γνώση των αγγλικών. Συμπέρασμα 2ο: Έχετε εξίσου φοβερή γνώση της γλώσσας των σατανιστών – ύποπτο αυτό. Συμπέρασμα 3ο: Με την ίδια λογική, ίσως το Kiss να σημαίνει «Kala, Iste Syntriptika Skatomyaloi», και να αναφέρεται σε σας. Συμπέρασμα 4ο: Κι έτσι όπως τα λέτε να’ναι, καλύτερα ιερέας του διαβόλου παρά διαβολικός ιερέας του Θεού.)

Το Kiss στην πίσω επιφάνεια του καλύτερού του άλμπουμ, «Καταστροφέας», δηλώνει «επιστρέψαμε για να καταστρέψουμε τα μυαλά σας και σας αρέσει»…

(Ερώτημα 1ο: Συνήθως λέμε «οι» Kiss και όχι «το» Kiss» – συγκρότημα είναι ή όνομα κατοικιδίου; Ερώτημα 2ο: Τι εννοείτε «καλύτερού τους άλμπουμ»; Τα έχετε ακούσει όλα και έχετε φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα; Μήπως τελικά είστε φαν του συγκροτήματος και ντρέπεστε να το παραδεχτείτε; Ερώτημα 3ο: Μήπως επειδή έχετε ακούσει τόσα τραγούδια των Kiss έχουν όντως καταστραφεί τα μυαλά σας; Ερώτημα 4ο: Η Εκκλησία προσπαθεί εδώ και αιώνες ολόκληρους να καταστρέψει τα μυαλά μας και να μας αρέσει κιόλας – το πρόβλημά σας είναι ότι οι Kiss το διαφημιζουν;)

Πολλά συγκροτήματα ροκ υμνούν, δοξάζουν και προβάλλουν τη λατρεία του Σατανά. Ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο βασιλιάς του ροκ, αρχίζει το ξεκίνημά του με το τραγούδι: «Είσαι ο διάβολος μεταμορφωμένος». Ακολουθούν οι Μπιτλς με τα τραγούδια «Ο Διάβολος στην καρδιά της», «το λευκό άλμπουμ του διαβόλου»…

(Παρατήρηση 1η: Ο Έλβις Πρίσλεϊ δεν είναι ο βασιλιάς του ροκ, αλλά ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ – και η γάτα μου το ξέρει αυτό. Παρατήρηση 2η: Και όχι, το ροκ ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα με το ροκ εν ρολ! Παρατήρηση 3η: Το «Devil in Disguise» μεταφράζεται σε «Ο Διάβολος μεταμφιεσμένος», και όχι «ο Διάβολος μεταμορφωμένος». Παρατήρηση 4η: Αλλά όπως κι αν το μεταφράσεις, σατανιστικό νόημα δεν υπάρχει, εκτός κι αν είσαι ανεγκέφαλος. Παρατήρηση 5η: Αν ο Έλβις και οι Μπιτλς ήταν σατανιστές, τότε ο Marilyn Manson πρέπει να είναι ο Σατανάς ο ίδιος.)

Το συγκρότημα AC/DC είναι τα αρχικά των λέξεων: Anti-Christ/Death to Christ – Αντίχριστος/θάνατος στο Χριστό…

(Χμμμμ…Κοντά είστε…Βασικά, AC/DC σημαίνει Alternating Current/Direct Current, και έχει να κάνει με τη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος. Αλήθεια, μήπως και η ΔΕΗ είναι καμιά offshore εταιρεία του Αντίχριστου;)

Σε δίσκους ροκ βλέπετε το 666, σύμβολο του Αντίχριστου. ‘Ετσι προετοιμάζουν τον ερχομό του Αντίχριστου, του οποίου ο αριθμός 666 έχει καθιερωθεί πλέον ως παγκόσμιος κωδικός ηλεκτρονικών καρτών, bar code, internet κ.ά.

(Επίσης, το 666 έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος κωδικός αναγνώρισης της Ελένης Λουκά – ξέρετε τώρα, «ουυυυυυυυυυυυυυυ, 666, I don’t want the papa κλπ…Αλλά είστε σίγουροι ότι το 666 είναι ο αριθμός του Αντίχριστου; Γιατί ποτέ δεν απαντάει όταν τηλεφωνώ…)

Η Rock μουσική είναι η τελετουργική μουσική πρωτόγονων αφρικανικών θρησκειών. Με αυτή οι μάγοι, οι ιερείς των ειδώλων, καλούσαν τα πνεύματα, δηλαδή δαίμονας. […] Οι ρυθμοί του Rock πηγάζουν από τις τελετές βουντού, τη χειρότερη μορφή μαύρης μαγείας.

(Και, για όσους δεν το ξέρουν, η ηλεκτρική κιθάρα εφευρέθηκε το 1632 από τον Μογκαντίσου Ομαγκαρούνα, έναν ιερέα βουντού από το Μαλάουι, που τη χρησιμοποιούσε για να επικοινωνήσει με δαίμονες, πνεύματα και την ψυχή του σκύλου του, του Ομπαφένμι, που είχε ψοφήσει μερικές μέρες πριν. Ωστόσο, η εφεύρεσή του αυτή δεν αξιοποιήθηκε στο έπακρο μέχρι το 1685, όταν ο εγγονός του, Κακαρούνα Ομαγκαρούνα, εφηύρε τον ενισχυτή, κι έτσι τον άκουγαν κυριολεκτικά και οι νεκροί.)

Όπως στην Εκκλησία κάνουμε τον Σταυρό, στις συναυλίες της ροκ γίνεται αδιάκοπα η χειρονομία με τεντωμένα τα δάκτυλα (δείκτη και μικρό) και τα άλλα σφιγμένα γροθιά, το γνωστό «obey to the devil», που σημαίνει «υπακούω στο διάβολο»…

(Και, όπως καταλαβαίνετε, το «666, The Number Of The Beast» είναι το «Πάτερ Ημών» της ροκ…)

Εκτός από τα φανερά σατανικά μηνύματα της ροκ υπάρχουν και τα κρυφά, τα οποία στέλνονται στο υποσυνείδητο του ακροατή, χωρίς να το αντιληφθεί, διότι ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται ανάποδα μηνύματα.

(Φυσικά, οι συγγραφείς αναφέρονται στα περίφημα «ανάποδα μηνύματα» των μουσικών δίσκων. Όντως, πολύχρονες μελέτες της επιστημονικής εταιρείας Agion Oros Ltd. απέδειξαν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να αντιλαμβάνεται φαινομενικά ακατανόητα πράγματα, όπως τα αντίστροφα μηνύματα, τις ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς, την προφορά των Κρητικών κ.α. Και αν νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα επί του θέματος, διαβάστε παρακάτω και τα ξαναλέμε.)

Ο σκοπός των υποσυνείδητων μηνυμάτων της ροκ είναι η αντιστροφή των ηθικών αξιών μας και η πνευματική αποχαύνωσή μας. Οι έρευνες δείχνουν ότι μπορούν με αυτά να αλλάξουν τη συμπεριφορά ατόμων για οποιοδήποτε ζήτημα. […] Έτσι, έχουμε σαφώς παραβίαση της συνείδησης, της ελευθερίας, της λογικής και όλης της προσωπικότητας.

(Αντίρρηση 1η: Μακάρι να γινόταν με ένα αντίστροφο μήνυμα να αντιστραφούν οι ηθικές μας αξίες, έτσι που έχουν καταντήσει πια. Αντίρρηση 2η: Για την πνευματική αποχαύνωσή μας έχουν φροντίσει άλλοι, με όχι και τόσο υποσυνείδητες συμπεριφορές. Αντίρρηση 3η: Το ίδιο ισχύει και για την παραβίαση της συνείδησης, της ελευθερίας και της λογικής. Και μια πρόταση: Κάντε τους μήνυση για παραβίαση της προσωπικότητας – θα είχε πλάκα αυτό, από μια οργάνωση που προσβάλλει το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας!)

Αντίστροφα σατανιστικά μηνύματα ακούγονται σε τραγούδια των Rolling Stones, Black Oak Arkansas, Led Zeppelin, Rush, Styx, Who κ.α. Επίσης, τέτοια μηνύματα υπάρχουν σε τραγούδια των Δ.Γαλάνη, Κ.Γαρμπή, Παπακωνσταντίνου, Α.Βίσση, Σ.Αρβανίτη, Σ.Βώσου, Ν.Καρβέλα κ.α. Στο άλμπουμ Killers του συγκροτήματος Queen το αντίστροφο μήνυμα είναι: «άρχισε να καπνίζεις μαριχουάνα»…

(Έκπληξη 1η: Η Δήμητρα Γαλάνη σατανίστρια; Τι άλλο θα ακούσω; Ότι το «Πάμε Χαβάη» είναι σατανιστικό τραγούδι, που αναφέρεται σε μια Πύλη της Κολάσεως που βρίσκεται στη Χαβάη; Έκπληξη 2η: Η Καιτούλα σατανίστρια; Γιατί, επειδή τραγουδούσε το «Φαντασματάκι»; Έκπληξη 3η: Για τη Βίσση και τον Καρβέλα σας πείραξε μάλλον που ανέβασαν τη ροκ όπερα «Δαίμονες»…Ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου, που τραγουδάει «Μα το Θεό, σ’αγαπάω λυπήσου με», ή ο Πασχάλης Τερζής που λέει «Στο σταυρό που σου κάνω», είναι καλοί χριστιανοί. Έκπληξη 4η: Για να τα γράφετε σοβαρά αυτά, μάλλον ακολουθήσατε κατά γράμμα την υποσυνείδητη «εντολή» των Queen – και μετά γράψατε αυτό το κείμενο.)

Κανένα υποσυνείδητο πονηρό μήνυμα δεν υπάρχει σε βυζαντινή μουσική ή σε δημοτικά τραγούδια ή σε κλασική μουσική.

(Απορία 1η: Πώς να υπάρχει κάτι πονηρό στη βυζαντινή μουσική, αφού στο Βυζάντιο ήταν όλοι τόσο μανιαμούνιες, που καθόντουσαν όλη μέρα και γράφανε ψαλμούς; Απορία 2η: Εντάξει, δεν υπάρχει υποσυνείδητο «πονηρό μήνυμα» σε δημοτικά τραγούδια. Αλλά το «Ένα μουνί στην κερασιά», για παράδειγμα, δεν είναι ένα ενσυνείδητο «πονηρό μήνυμα»; Απορία 3η: Είναι δυνατόν να έχει αντίστροφα μηνύματα η κλασική μουσική που δεν έχει ΚΑΝ στίχους;;;;;;; Απορία 4η: Δηλαδή εσείς έχετε κάτσει και έχετε ακούσει απ’την καλή και την ανάποδη όλα τα δημοτικά τραγούδια και όλους τους βυζαντινούς ψαλμούς, μπας και βρείτε αντίστροφα μηνύματα; Μάλλον έχετε υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο…)

Υπάρχουν παγκόσμιες σκοτεινές οργανώσεις πίσω από τη μουσική ροκ. Ιδίως οι εβραιοσιωνιστές, όπως κατήγγειλε και ο τραγουδιστής Στ. Καζαντζίδης, ελέγχουν τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μουσικής με σκοπό να καταστρέψουν κάθε τι χριστιανικό και ηθικό, να διαφθείρουν τους λαούς, ώστε να κυβερνήσουν αυτοί έυκολα μέσω της παγκοσμιοποίησης.

(Σε ελεύθερη μετάφραση: Αν δεν υπήρχαν τα κυκλώματα που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, ο Στέλιος Καζαντζίδης θα έκανε διεθνή καριέρα, οι δίσκοι του θα ξεπερνούσαν σε πωλήσεις αυτούς του Έλβις Πρίσλεϊ και τα βιντεοκλίπ του θα παίζονταν όλη μέρα στο MTV – φαντάζεστε τη «Ζιγκουάλα» σε R&B εκτέλεση με είκοσι ημίγυμνες μαύρες γκόμενες από πίσω;)

Ο Γκαίτε έλεγε: «Η κακή τέχνη απομακρύνει από τον Θεόν και η καλή τέχνη είναι το μέσον για να ενωθεί ο κόσμος με τον Θεόν». Γι’αυτό φέραν το Kiss εδώ, για ν’απομακρύνουν τη νεολαία από τον Χριστόν…

(Διαφωνία 1η: Όταν το έλεγε αυτό ο Γκαίτε, δεν νομίζω ότι είχε υπόψη του «το Kiss». Διαφωνία 2η: Όταν ο Γκαίτε έγραφε τον «Φάουστ» δε σας άρεσε, αλλά όταν λέει κάτι τέτοια σας αρέσει, ε; Διαφωνία 3η: Για να πάει κανείς σε συναυλία των Kiss, λογικά θα είναι ήδη απομακρυσμένος από τον Χριστόν – δε μας έβαλαν να τους ακούσουμε και με το ζόρι!)

Η κακή μουσική οδηγεί στο χάος…Ο διάβολος δε λύνει κανένα πρόβλημα. Μόνο ασέβεια, ανταρσία, ανωμαλία, διαφθορά, συμφορές, δυστυχήματα, αδιέξοδα, άγχος, στεναχώρια, κατάθλιψη, ψυχασθένειες, δράματα και όλεθρο στα άτομα, στην οικογένεια και στην κοινωνία προξενεί. Άλλωστε, βλέπουμε τι καρπούς έβγαλε η γενιά, που μεγάλωσε με ροκ μουσική…

(1ον: Αν η κακή μουσική οδηγεί όντως στο χάος, τότε με τόσο Πετρέλη, Πλούταρχο και Μαζωνάκη πρέπει να έχουμε ήδη φτάσει. 2ον: ΟΚ, ο διάβολος δε λύνει κανένα πρόβλημα. Αλλά σίγουρα δημιουργεί λιγότερα από την Εκκλησία! 3ον: Η γενιά που μεγάλωσε με ροκ μουσική έβγαλε πολύ καλύτερους καρπούς από τη γενιά που μεγάλωσε με Σοφία Βέμπο και βυζαντινά τροπάρια – δε φτιάξαμε εμείς την ατομική βόμβα, έτσι δεν είναι;…)

(Εδώ το κείμενο τελειώνει. Φυσικά, το φυλλάδιο το έχω ακόμα και θα το κρατήσω σαν λάφυρο πολέμου. Ελπίζω να διασκεδάσατε όσο εγώ διαβάζοντάς το. Καλή σας μέρα και…Obey to the devil!)

Advertisements