…οι Έλληνες χειριστές του διαστημοπλοίου θα το οδηγούσαν όπως τα αυτοκίνητά τους. Έτσι, στο δρόμο για τη Σελήνη θα έπαιρναν σβάρνα καμιά δεκαριά άτυχους εξωγήινους και μερικούς αδέσποτους μετεωρίτες.

…οι αστροναύτες δεν θα κατέβαιναν από το διαστημόπλοιο αν προσεδαφίζονταν στην Σελήνη μετά τις 2 το μεσημέρι, γιατί είναι δημόσιοι υπάλληλοι και η βάρδια τους θα είχε λήξει.

…μετά την προσεδάφιση, οι αστροναύτες θα τοποθετούσαν δύο σημαίες: Την ελληνική και αυτήν των Starbucks, που χρηματοδότησαν την αποστολή για να επεκταθούν στη μόνη αγορά που δεν έχουν διεισδύσει ακόμα.

…μετά από το στήσιμο της σημαίας, οι αστροναύτες θα καθόντουσαν στον πλησιέστερο κρατήρα για τσιγαράκι και φραπέ.

…φεύγοντας, η αποστολή θα άφηνε πίσω της τα πρώτα σκουπίδια στη Σελήνη: πέντε πατημένες γόπες και μερικά μισογεμάτα κυπελλάκια με φραπέ.

…στην επιστροφή της αποστολής στη Ελλάδα, ο Χαρδαβέλλας θα ρώταγε τους αστροναύτες αν οι εξωγήινοι επικοινώνησαν μαζί τους μέσω τηλεπάθητικών ακτινών, ο Πρετεντέρης θα κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι ξοδεύει σε άχρηστα διαστημικά προγράμματα τα λεφτά του Έλληνα πολίτη και ο Τριανταφυλλόπουλος θα έδειχνε στην εκπομπή του ένα αποκαλυπτικό βίντεο από κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο πίσω μέρος του διαστημοπλοίου.

…οι υπεύθυνοι του διαστημικού προγράμματος θα υπολόγιζαν την ώρα προσεδάφισης, έτσι ώστε να μην συμπέσει με τον Λαζόπουλο ή την Eurovision και η ζωντανή μετάδοσή της να πιάσει καλές θεαματικότητες.

…για να μην νοσταλγήσουν την πατρίδα, οι αστροναύτες θα τρέφονταν κατά τη διάρκεια της αποστολής με συμπυκνωμένο μουσακά, συμπυκνωμένα σουβλάκια, συμπυκνωμένα κεφτεδάκια και συμπυκνωμένους καφέδες.

…η Εκκλησία θα υποστήριζε ότι είναι βλασφημία να ψάχνουμε άλλους πλανήτες από αυτόν που μας έδωσε ο Θεός, αλλά η στάση της θα άλλαζε αμέσως σε «είναι θέλημα Θεού η εξερεύνηση της Σελήνης» όταν η κυβέρνηση θα της έδινε μερικά καλά οικοπεδάκια στο φεγγάρι.

…θα υπήρχαν καθημερινές διαμάχες μεταξύ των αστροναυτών για το αν θα παρακολουθήσουν σε δορυφορική σύνδεση το ματς του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς, στο διάστημα κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να φωνάζεις – θα έκανε πολύ κακή εντύπωση στους εξωγήινους…

Advertisements