smurfreporter.gif

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία του Στρουμφοχωρίου το ροζ σκάνδαλο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η Στρουμφίτα επιδιδόταν συχνά σε σεξουαλικά όργια με τον Χαχανούλη (τώρα ξέρουμε γιατί είναι τόσο χαρούμενος) και τον Λιχούδη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Λαιμαργίας. Η 35χρονη Στρουμφίτα λέγεται πως έκανε όλα τα χατίρια στον Λιχούδη, ώστε αυτός να τη βάλει στο Στρουμφοδημόσιο, ενώ ο Χαχανούλης βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Κατόπιν, η Στρουμφίτα άρχισε να ενβιάζει τον Λιχούδη, απειλώντας τον πως, αν δεν τη βάλει στο Στρουμφοδημόσιο, θα διαδώσει σε όλο το Στρουμφοχωριό ένα στρουμφοDVD με τις σεξουαλικές τους πράξεις και θα του καταστρέψει όλες τις τούρτες.

Ο Λιχούδης δεν μπόρεσε να αντέξει αυτόν τον διαρκή εκβιασμό και ένα μεσημέρι έπεσε από την ταράτσα του στρουμφόσπιτού του. Όμως ο Λιχούδης επέζησε της πτώσης, αφενός επειδή τα στρουμφόσπιτα δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά, αφετέρου επειδή έπεσε στο έδαφος με την κοιλάρα του, που λειτούργησε ως φυσικός αερόσακος.

Εδώ και ένα μήνα, ο Λιχούδης νοσηλεύεται στην εντατική του στρουμφοκομείου. Πρόσφατα απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Οι πρώτες του λέξεις ήταν: «Φέρτε μου μια τούρτα Black Forest».

Η Στρουμφίτα κρίθηκε προφυλακιστέα για εκβιασμό και ηθική αυτουργία σε απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια δηλώνει αθώα και υποστηρίζει ότι η προφυλάκισή της είναι εντολή της κυβέρνησης, ώστε αυτή να μη μιλήσει για τα πολιτικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την «Λιχουδιάδα», όπως την έχουν ονομάσει τα στρουμφοΜ.Μ.Ε.. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «την στρουμφίσαμε».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σκουντούφλης, απέρριψε τους ισχυρισμούς της 35χρονης, ενώ ο πρωθυπουργός κ. Μπαρμπα-Στρουμφ, που είναι και προσωπικός φίλος του Λιχούδη, δεν δήλωσε τίποτα, καθώς βρίσκεται για επίσκεψη στο βασίλειο της Μάγισσας του Χιονιού.

Ερωτηματικά προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι το στρουμφοDVD με τις σεξουαλικές πράξεις της Στρουμφίτας και του Λιχούδη έφτασε στα χέρια του ειδικού ανακριτή, κ. Σπιρτούλη, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει τον κομιστή του στρουμφοDVD.

Πολλοί «φωτογραφίζουν» τον Χαχανούλη, ο οποίος αρέσκεται στις φάρσες, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές δεν αποκλείεται να συμμετείχε και στον εκβιασμό του Λιχούδη, απειλώντας τον ότι θα του δώσει ένα δέμα που θα του σκάσει στη μούρη αν δεν τον βάλει κι αυτόν στο Στρουμφοδημόσιο.

Ωστόσο, πιθανός κομιστής του DVD είναι και ο Γκρινιάρης, ο οποίος φημολογείται ότι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Στρουμφοχωρίου: «Μου τη δίνει όλη αυτή η Λιχουδιάδα! Θα πάω να δώσω το DVD, να ησυχάσουμε!».

Αλλά η πιο παράδοξη θεωρία είναι αυτή που υποστηρίζει ότι ο κομιστής του στρουμφοDVD είναι γυναίκα. Με αυτό το δεδομένο, και αφού η Στρουμφίτα βρίσκεται στη στρουμφοφυλακή, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι κομιστής είναι η Ψιψινέλ, που λειτούργησε σαν κατάσκοπος του Δρακουμέλ, ο οποίος θέλει να επικρατήσει αναρχία στο Στρουμφοχωριό, ώστε να πραγματοποιήσει την τρομοκρατική επίθεση που σχεδιάζει εδώ και χρόνια.

Και τώρα να συνδεθούμε με τον ρεπόρτερ μας στο Βυθό του Μπικίνι, που έχει όλες τις πληροφορίες για το ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει εκεί με το DVD που περιέχει ερωτικές περιπτύξεις του Μπομπ Σφουγγαράκη με τον Πάτρικ τον Αστερία και το οποίο έφτασε στα γραφεία του ΕΣΡ από άγνωστο κομιστή…

Advertisements