Χμμμ…Ωραίο μαγαζάκι έχετε εδώ! Το προηγούμενό μου ήταν πιο μονότονο, πιο μουντό.
Για να μη νομίζετε ότι σας δουλεύω, εξηγούμαι. Αυτό το blog αποτελεί τη συνέχεια ενός θέματος από το forum του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, το οποίο δημιούργησε ένας μυστήριος τύπος (ο υποφαινόμενος…), και που γνώρισε σχετική επιτυχία. Και τώρα που τπ πτυχίο πλησιάζει (πρώτα ο Θεός), η δράση μεταφέρεται σε ένα αληθινό blog!
Αυτό το post είναι το εναρκτήριο λάκτισμα, μια αναγνωριστική βόλτα στον ανεξερεύνητο ακόμα γαλαξία των blogs. Αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω για μένα πριν αρχίσω να στέλνω κατεβατά, μπορείτε να βρείτε τα παλιά μου κείμενα στο:
http://www.media.uoa.gr/emme/mediaforum/dialogue_view_topic.php?id=2454

Δεν πρέπει να φοβόμαστε να δονιμάζουμε νέα πράγματα. Αυτός που είπε πως «κάθε αρχή και δύσκολη» απλώς ήταν υπερβολικά δειλός για να κάνει το πρώτο βήμα. Και τι κατάλαβε; Από την άλλη, βέβαια, εκείνος που είπε πως «η αρχή έίναι το ήμισυ του παντός» είχε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και ήλπιζε σε ανάλογη συνέχεια. Άγνωστο αν τελικά το κατάφερε.
Στην πραγματικότητα, η αρχή είναι σαν το πρώτο τουβλάκι ενός πύργου lego: Ακόμα κι αν μπει στραβά, υπάρχει χρόνος για να διορθωθεί το λάθος, και μπορεί τελικά να χτιστεί από πάνω ένας θεόρατος πύργος. Δεν είναι σαν τα τουβλάκια του Jenga, που ένα μικρό λάθος στην αρχή καταδικάζει το όλο οικοδόμημα σε συντριβή.
Γι’αυτό, καλή αρχή!

Advertisements